Jednorazová e-cigareta ako ideálny vstup do sveta vapingu

Jednorazová e-cigareta ako ideálny vstup do sveta vapingu

Diskutovali sme o tom, či je pre začínajúcich vaperov vhodnejší štýl pera alebo POD. Bolo to však v čase, keď jednorazové e-cigarety boli len akýmsi doplnkom k vapingu a málokto ich vôbec považoval za vaping ako taký. To sa však zmenilo. Vývoj sa nedá zastaviť. A tak sa do popredia dostávajú jednorazové cigarety, ktoré sú ideálne pre začiatočníkov. Prečo? O tom si povieme v nasledujúcich riadkoch.

Vaping vs. fajčenie

Tejto téme sme sa už venovali v jednom z našich článkov. Nebudeme zachádzať do podrobností, ale skutočnosť, že Spojené kráľovstvo používa vaping ako jednu z oficiálnych alternatív odvykania od fajčenia, hovorí za všetko. Výsledky sú tiež veľmi zaujímavé. Dokonca aj jeden z našich článkov Príbehy fajčiarov sa zaoberá prípadmi ľudí, ktorí prešli z fajčenia na vapovanie, čím nielenže chránia svoje zdravie pred škodlivinami vznikajúcimi pri spaľovaní tabaku, ale aj znižujú svoju závislosť od nikotínu tým, že si ľahko regulujú príjem nikotínu v tekutinách. 

Za skúšobnú verziu nezaplatíte (takmer) nič

Ak chcete vyskúšať vaping, ale radi by ste sa vyhli počiatočnej investícii do hardvéru a zároveň nechcete vysať vaping svojho kamaráta, jednorazové pomôcky sú ideálnou voľbou. Za cenu približne jednej krabičky cigariet môžete získať jednorazový vape, ktorý nielenže vydrží dlhšie ako spomínaná krabička, ale zároveň vám otvorí svet vapingu. 

Žiadna tabaková nuda

Iste, ak prechádzate z cigariet, môžete sa prikloniť k tabakovým príchutiam. To je samozrejme úplne v poriadku a výber jednorazových tabakových výrobkov tomu zodpovedá. Ale čo ak chcete vyskúšať niečo úplne nové? V ponuke jednorazových tabakových výrobkov nájdete najrôznejšie príchute, od mentolovej cez ovocnú alebo ich kombináciu až po rarity, ako je napríklad žuvačka. Nemusíte čakať až do pokročilejšieho štádia vapovania, aby ste začali miešať liquidy. Je to však naozaj jednoduché. 

Žiadna údržba

Obavy začínajúcich vaperov spočívajú v údržbe zariadenia. Napríklad pri e-cigaretách typu pero nevedia, ako často treba vymieňať žhaviacu hlavu, prečo nenechávať zvyšky tekutiny vo vape, ako skladovať liquidy atď. Samozrejme, všetky tieto dôležité informácie nájdete na našom blogu, ale niektorým ľuďom sa do toho jednoducho nechce, ak nemusia. A vďaka jednorazovým pomôckam naozaj nemusíte. Stačí si kúpiť, rozbaliť a vapovať podľa vlastného uváženia. Bum. 

Ak však chcete zájsť ešte o niečo ďalej, môžete prejsť na POD, ktoré majú tiež takmer nulovú údržbu, pretože na rozdiel od jednorazových výrobkov nemeníte celé zariadenie, ale len kazetu so zabudovanou žhaviacou hlavou a zásobníkom. Vďaka tomu vám zostane jedno zariadenie, čo je tiež príjemné. 

Nikotín podľa želania

Ďalšou príjemnou vecou na jednorazovkách je, že neobsahujú jednotné množstvo nikotínu. Môžete si jednoducho vybrať, či chcete kopanec do pľúc ako Bruce Lee, alebo si chcete vychutnať skvelú chuť s jemným nikotínovým sprievodom. Výber je na vás. 

Neočakávajte však, že parné dymovnice

Je potrebné dodať, že jednorazovky nie sú veľmi výkonné zariadenia. Integrované žhaviace hlavy majú vyšší odpor a batérie majú kapacitu, vďaka ktorej vám jednorazovka vydrží maximálne dva dni vapovania. Preto jednorazovky nie sú stavané na vysokú produkciu pary. Takýmto spôsobom sa bohužiaľ vaporizérom nestanete. Na to potrebujete o niečo výkonnejšie zariadenia, ktorých obstaranie síce niečo stojí, ale tiež sa oplatí. Hovoríme však o vyššom vapovaní. 

Jednorazovky, podobne ako klasické cigarety, sú prispôsobené na MTL šlukovanie, teda šlukovanie v štýle ústa-rameno s tým klasickým poťahom. 

 

 

späť na výpis
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 15 EUR

Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 15 EUR

Rýchle dodanieDo druhého dňa

Rýchle dodanie
Do druhého dňa

Vernostný programDarčeky a nákupy za body

Vernostný program
Darčeky a nákupy za body

Výhody pre registrovanýchPrednostný predaj a akcie

Výhody pre registrovaných
Prednostný predaj a akcie